Μήνυμα για την ανάληψη καθηκόντων Προέδρου στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτ/νίας είναι ο πιο σημαντικός οργανισμός υδροδότησης ιδιαίτερα του Νησιού της Λευκάδας αλλά και στις περιοχές που υδροδοτεί τον Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Η ανάληψη των καθηκόντων μου τον Σεπτέμβρη του 2019, ισοδυναμούσε με το όραμα μου για ένα πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του δικτύου του Συνδέσμου.

Ήδη στο Προυπολογισμό του 2021 ο Σύνδεσμος  έχει συμπεριλάβει πάνω από δεκαπέντε έργα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και αγωγών του.

Στις σημερινές δύσκολες εποχές που βιώνουμε είναι μεγάλης σημασίας να λυθεί το πρόβλημα υδροδότησης, ιδιαίτερα του νησιού της Λευκάδας.

Για αυτό μαζί με τους δημότες μας, κι επειδή το νερό δεν περισσεύει, πρέπει να γίνεται σωστή χρήση του νερού και όχι σπατάλες, γιατί όλοι πρέπει να έχουμε την δυνατότητα στην παροχή του  νερού.

Εγώ από την πλευρά μου, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό αλλά και του εξωτερικούς συνεργάτες μας, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να παρέχουμε τις μέγιστες υπηρεσίες μας προς τους δημότες μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Ε. Λιβιτσάνος

Αντιδήμαρχος Λευκάδας

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.