Το πρόβλημα με τον αθλητισμό στο νησί μας ξεκινάει δεκαετίες πριν έχοντας ευθύνες ΟΛΟΙ – Ντροπή για τις πολιτικές σκοπιμότητες

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κο.ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΡΟΚΚΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αξιότιμοι, Πρόεδρε του Δημοτικού  Συμβουλίου και συνάδελφοι,

Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Λευκάδας για προσωπικούς λόγους και για αυτό τον λόγο στέλνω την επιστολή αυτή θέλοντας να τοποθετηθώ στο θέμα συζήτησης που έχουμε σήμερα.

Έχοντας πάνω από μια δεκαετία ενασχόλησης και προσφοράς στον αθλητισμό της λευκάδας, έχω διατελέσει σύμβουλος και πρόεδρος του Τηλυκράτη την χρυσή χρονιά που ανέβηκε στην Γ εθνική, Πρόεδρος στην Δόξα Λευκάδας και Πρόεδρος στην αγαπημένη μου ομάδα ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ,.

Το πρόβλημα με τον αθλητισμό στο νησί μας ξεκινάει δεκαετίες πριν έχοντας ευθύνες ΟΛΟΙ.

Στην παρούσα φάση πρέπει να καθίσουμε όλοι να μελετήσουμε και να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τον αθλητισμό της πόλης μας που είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι στην κοινωνία μας γιατί από εκεί ξεκινάνε πρώτα τα παιδιά μας και μετά όλοι εμείς που θέλουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς.

Πολιτικές σκοπιμότητες και τεχνάσματα μέσα από τον αθλητισμό είναι τουλάχιστον ντροπή να γίνονται.

Θα ήθελα να χαιρετήσω την ενέργεια των συλλόγων με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που έχουν όλα τα σωματεία, είναι μια καλή αρχή γιατί μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος σχετικά με το θέμα που συζητιέται σήμερα εκφράζοντας την τοποθέτηση μου να δηλώσω, ότι είμαι υπέρ στην παραχώρηση του χώρου στον ιστορικότερο σύλλογο της Λευκάδας  για την δημιουργία μουσείου γιατί όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας.

Λευκάδα 01/02/2023

Ιωάννης Λιβιτσάνος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της παράταξης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.